Piena zupa multikatlā

Piena zupas pagatavošanai ir milzīgs skaits recepšu. Tam pievieno sieru, kartupeļus, graudaugus, dažāda veida makaronus. Neskatoties uz zemo kaloriju saturu, zupa izrādās ļoti noderīga, jo satur jodu, kāliju, dzelzi un B grupas vitamīnus. Pagatavojiet piena zupu multikatlā, un tas būs sajūsmā ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Sviests 60 g
  • Nūdeles (Vermicelli) 100 g
  • Piens 250 ml
  • Dilles 3 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 223 kcal
Olbaltumvielas: 4.32 g
Tauki: 13.78 g
Ogļhidrāti: 21.14 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Piena zupa multikatlā - 1
    Liek visas sastāvdaļas uz galda, lai to būtu viegli pagatavot.
  • Sasmalciniet dilles.
  • Režīmā «Zupa» uzkarsē pienu un izkausē tajā sviestu.
  • Pārlejiet makaronus pienā un gatavojiet ēdienu režīmā «Zupa» 5-7 minūtes.
  • Kad nūdeles gatavas, zupai pēc garšas pievieno sasmalcinātas dilles, sāli, maltus melnos piparus un visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv