Piena zupas pagatavošanai ir milzīgs skaits recepšu. Tam pievieno sieru, kartupeļus, graudaugus, dažāda veida makaronus. Neskatoties uz zemo kaloriju saturu, zupa izrādās ļoti noderīga, jo satur jodu, kāliju, dzelzi un B grupas vitamīnus. Pagatavojiet piena zupu multikatlā, un tas būs sajūsmā ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Sviests 60 g
- Nūdeles (Vermicelli) 100 g
- Piens 250 ml
- Dilles 3 g
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 223 ккал
Proteīns: 4.32 г
Tauki: 13.78 г
Ogļhidrāti: 21.14 г
Soļi
-
Liek visas sastāvdaļas uz galda, lai to būtu viegli pagatavot.
-
Sasmalciniet dilles.
-
Režīmā «Zupa» uzkarsē pienu un izkausē tajā sviestu.
-
Pārlejiet makaronus pienā un gatavojiet ēdienu režīmā «Zupa» 5-7 minūtes.
-
Kad nūdeles gatavas, zupai pēc garšas pievieno sasmalcinātas dilles, sāli, maltus melnos piparus un visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa. Labu apetīti!