Ābolu pankūkas
Gardas, smaržīgas un veselīgas brokastis — pankūkas ar āboliem. To sagatavošanai nav jātērē daudz laika un naudas. Šī ir lieliska iespēja maziem bērniem, īpaši, ja pievienojat biezpienu vai skābo krējumu.
Pankūkas var pagatavot pienā, kefīrā, biezpienā vai skābā krējumā. Lietojiet piena produktus tikai istabas temperatūrā. Atdzesētas sastāvdaļas nav piemērotas ēdiena gatavošanai, jo mīkla izrādās ievērojami sliktāka. Pienu var pievienot ne tikai svaigu, bet arī skābu pienu.
Lai pankūkas padarītu porainas, izmantojiet cepamo pulveri un soda. Nepievienojiet vairāk, nekā norādīts receptē.
Ābolus var sarīvēt vai sagriezt mazos gabaliņos ar nazi. Miza tiek apgriezta pēc vēlēšanās. Ar to tekstūra būs blīvāka. Lai pankūkas labāk saglabātu formu, mīklai pievieno olas.