Pankūkas pēc šīs receptes tiek iegūtas ar patīkamu ābolu aromātu un garšu, kā arī ar vieglu biezpiena skābumu. Turklāt tas ir ļoti garšīgs un lielisks variants brokastīm.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Biezpiens 9% tauku 200 g
- Āboli 2 gab
- Kviešu milti 60 g
- Cukurs 2 ĒK
- Cepamais pulveris 2 g
- Vistas olas 2 gab
- Saulespuķu eļļa
Uz porciju
Kalorijas: 121 ккал
Proteīns: 5.99 г
Tauki: 3.71 г
Ogļhidrāti: 15.97 г
Soļi
-
Iepriekš sagatavojiet pannu. Nomazgājiet un nosusiniet ābolus. Izsijā miltus.
-
Dziļā bļodā pievieno biezpienu, cukuru un olas. Sakuļ ar iegremdējamo blenderi līdz viendabīgai masai. Ābolus sarīvē uz rupjās rīves. Ābolus pievieno biezpiena masai un vēlreiz samaisa.
-
Nepārtraukti putojot, pievieno miltus un cepamo pulveri. Apcep pankūkas uzkarsētā pannā 2-3 minūtes no katras puses.
-
Pasniedziet gatavas pankūkas ar skābo krējumu vai augļu ievārījumu.