Ābolu pankūkas ar biezpienu

Pankūkas pēc šīs receptes tiek iegūtas ar patīkamu ābolu aromātu un garšu, kā arī ar vieglu biezpiena skābumu. Turklāt tas ir ļoti garšīgs un lielisks variants brokastīm.

Sastāvdaļas
Porcijas: +5
  • Biezpiens 9% tauku 200 g
  • Āboli 2 gab
  • Kviešu milti 60 g
  • Cukurs 2 ĒK
  • Cepamais pulveris 2 g
  • Vistas olas 2 gab
  • Saulespuķu eļļa  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 121 kcal
Olbaltumvielas: 5.99 g
Tauki: 3.71 g
Ogļhidrāti: 15.97 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Iepriekš sagatavojiet pannu. Nomazgājiet un nosusiniet ābolus. Izsijā miltus.
  • Dziļā bļodā pievieno biezpienu, cukuru un olas. Sakuļ ar iegremdējamo blenderi līdz viendabīgai masai. Ābolus sarīvē uz rupjās rīves. Ābolus pievieno biezpiena masai un vēlreiz samaisa.
  • Nepārtraukti putojot, pievieno miltus un cepamo pulveri. Apcep pankūkas uzkarsētā pannā 2-3 minūtes no katras puses.
  • Pasniedziet gatavas pankūkas ar skābo krējumu vai augļu ievārījumu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv