Kefīra pankūkas ar āboliem

Kefīra pankūkas ar āboliem ir lieliska ideja ātrām un garšīgām brokastīm. Pankūciņas ir mīkstas un saldas ar patīkamu skābenu garšu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Kefīrs 200 ml
  • Kviešu milti 250 g
  • Āboli 2 gab
  • Cukurs 2 ĒK
  • Sāls 2 g
  • Cepamā soda 6 g
  • Augu eļļa 50 ml
  • Pūdercukurs  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 179 kcal
Olbaltumvielas: 3.16 g
Tauki: 5.56 g
Ogļhidrāti: 29.41 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas pankūkām nepieciešamās sastāvdaļas vajadzīgajā daudzumā. Nomazgājiet ābolus.
  • Kefīra pankūkas ar āboliem - 2
    Ābolus sarīvē uz rupjās rīves un izspiež lieko mitrumu.
  • Bļodā ielej kefīru, pievieno olu, sāli, sodu, cukuru un visu kārtīgi samaisa.
  • Kefīra pankūkas ar āboliem - 4
    Miltus kārtīgi izsijā un pievieno mīklai.
  • Atstāj mīklu «atpūsties» uz 15-20 minūtēm.
  • Kefīra pankūkas ar āboliem - 6
    Pēc tam mīklai pievieno rīvētu ābolu un vēlreiz visu samaisa.
  • Ar karoti masu liek uz pannas uzkarsētā eļļā, veidojot apaļas pankūkas.
  • Kefīra pankūkas ar āboliem - 8
    Apcep pankūkas vienu pusi, uzmangi apgriež un apcep otru pusi.
  • Kefīra pankūkas ar āboliem
    Gatavās pankūkas pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv