Griķu zupa ar vistas gaļu un dārzeņiem

Vistas buljona zupa vienmēr ir barojoša, garšīga un veselīga. Ja kompozīcijai pievienosiet griķus, ēdiens kļūs bagātīgāks, apmierinošāks un apetītlīgāks.

Sastāvdaļas
Porcijas: +5
  • Vistas gaļa 500 g
  • Kartupelis 2 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Griķi 125 g
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 139 kcal
Olbaltumvielas: 9.11 g
Tauki: 5.71 g
Ogļhidrāti: 12.68 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Griķu zupa ar vistas gaļu un dārzeņiem - 1
    Liek vistu uz vārīšanās. Kamēr tas gatavojas, sagatavojiet visas sastāvdaļas. Griķus labi noskalo, kartupeļus sagriež kubiņos, burkānus sarīvē, sīpolu smalki sagriež.
  • Izberiet buljonu caur sietu.
  • Tad pievieno griķus.
  • Griķu zupa ar vistas gaļu un dārzeņiem - 4
    Pēc 15 minūtēm pievienojiet kartupeļus.
  • Griķu zupa ar vistas gaļu un dārzeņiem - 5
    Tad burkāni un sīpoli. Vāra zupu uz lēnas uguns, līdz lietošanas gatavībai.
  • Griķu zupa ar vistas gaļu un dārzeņiem - 6
    Gatavo zupu pasniedz porcijās, var dekorēt ar zaļumiem. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv