Vistas buljona zupa vienmēr ir barojoša, garšīga un veselīga. Ja kompozīcijai pievienosiet griķus, ēdiens kļūs bagātīgāks, apmierinošāks un apetītlīgāks.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas gaļa 500 g
- Kartupelis 2 gab
- Burkāns 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Griķi 125 g
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 139 ккал
Proteīns: 9.11 г
Tauki: 5.71 г
Ogļhidrāti: 12.68 г
Soļi
-
Liek vistu uz vārīšanās. Kamēr tas gatavojas, sagatavojiet visas sastāvdaļas. Griķus labi noskalo, kartupeļus sagriež kubiņos, burkānus sarīvē, sīpolu smalki sagriež.
-
Izberiet buljonu caur sietu.
-
Tad pievieno griķus.
-
Pēc 15 minūtēm pievienojiet kartupeļus.
-
Tad burkāni un sīpoli. Vāra zupu uz lēnas uguns, līdz lietošanas gatavībai.
-
Gatavo zupu pasniedz porcijās, var dekorēt ar zaļumiem. Labu apetīti!