Aukstā biešu zupa ir ideāls pirmais ēdiens karstai vasarai, kā arī tiem, kas ievēro pareizu uzturu un rūpējas par savu veselību.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Bietes 2 gab
- Gurķi 4 gab
- Ķiploki 3 daiviņas
- Vārītas olas 4 gab
- Dilles 10 g
- Zaļie sīpoli 10 g
- Kefīrs 1000 ml
- Sāls pēc garšas
- Pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 67 ккал
Proteīns: 4.24 г
Tauki: 3.44 г
Ogļhidrāti: 4.52 г
Soļi
-
Bietes rūpīgi nomazgā un izvāra līdz gatavībai, ūdeni neizlej.
-
Bietes sarīvē uz vidējas rīves. Arī olas sarīvē.
-
Nomazgā un sarīvē gurķus. Smalki sakapā zaļumus.
-
Katliņā lej kefīru, pievieno ūdeni, kurā vārījās bietes.
-
Pievieno bietes, olas un gurķus.
-
Piespiež ķiplokus, pievieno zaļumus, sāli un piparus.
-
Visu kārtīgi samaisa.
Gatavo biešu zupu pasniedz ar vārītas olas šķēli un sasmalcinātām dillēm vai sīpolu.