Aukstā biešu zupa ar kefīru

Aukstā biešu zupa ir ideāls pirmais ēdiens karstai vasarai, kā arī tiem, kas ievēro pareizu uzturu un rūpējas par savu veselību.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Bietes 2 gab
  • Gurķi 4 gab
  • Ķiploki 3 daiviņas
  • Vārītas olas 4 gab
  • Dilles 10 g
  • Zaļie sīpoli 10 g
  • Kefīrs 1000 ml
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 67 kcal
Olbaltumvielas: 4.24 g
Tauki: 3.44 g
Ogļhidrāti: 4.52 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Bietes rūpīgi nomazgā un izvāra līdz gatavībai, ūdeni neizlej.
  • Bietes sarīvē uz vidējas rīves. Arī olas sarīvē.
  • Nomazgā un sarīvē gurķus. Smalki sakapā zaļumus.
  • Katliņā lej kefīru, pievieno ūdeni, kurā vārījās bietes.
  • Pievieno bietes, olas un gurķus.
  • Piespiež ķiplokus, pievieno zaļumus, sāli un piparus.
  • Visu kārtīgi samaisa.

Gatavo biešu zupu pasniedz ar vārītas olas šķēli un sasmalcinātām dillēm vai sīpolu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv