Kartupeļu biezzupa ar krējumu

Kartupeļu krēmzupa ar krējumu ir ārkārtīgi maiga un sātīga vienlaikus. Tas ir viegls un barojošs, tāpēc lieliski piemērots pusdienām vai vakariņām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Ūdens 1250 ml
  • Kartupeļi 500 g
  • Olas 2 gab
  • Krējums vai piens 250 ml
  • Milti 2 ĒK
  • Pētersīļi vai dilles 2 ĒK
  • Ķimenes  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 110 kcal
Olbaltumvielas: 1.87 g
Tauki: 4.57 g
Ogļhidrāti: 12.86 g
Pagatavošana
35 min.Drukāt
  • Nomizotus kartupeļus vāra, pieliekot sasmalcinātas ķimenes.
  • Krējumu labi sajauc ar 2 ēdamkarotēm miltu un ielej kartupeļu buljona.
  • Zupu pēc tam vēlreiz uzvāra un pieliek sasmalcinātas, cieti novārītas olas, pētersīļus, dilles vai kādus citus zaļumus.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv