Zupa ar konservētu lasi un tomātu ir ļoti bagāta ar garšu un ātri pagatavojama. Šis ir smaržīgs, viegls un tajā pašā laikā sātīgs pirmais ēdiens.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Konservēts lasis 1 bundža
- Rīsi 3 ĒK
- Sīpols 1 gab
- Melnās olīvas bez kauliņiem ⅓ bundža
- Citrons ½ gab
- Sviests 1 ĒK
- Tomātu pasta
- Sāls
- Pipari
Uz porciju
Kalorijas: 97 ккал
Proteīns: 6.55 г
Tauki: 1.79 г
Ogļhidrāti: 12.89 г
Soļi
-
Uzvārīt 2 litrus ūdens, pielikt rīsus, sāli, vārīt līdz rīsi gandrīz gatavi.
-
Tad pievienot sīki sagrieztus sīpolus.
-
Lasi salauzt nelielos gabaliņos un kopā ar eļļu pielikt rīsiem.
-
Sagriezt olīvas aplīšos, pievienot rīsiem.
-
Nogriezt 4 šķēles citrona, sagriezt tās sīkākās daļās (kopā ar mizu), pievienot zupai.
-
Kad rīsi gatavi, pielikt pēc garšas tomātu pastu, sāli, piparus.
-
Beigās pielikt sviestu un noņemt no uguns.