Tomātu zupa ar konservētu lasi

Zupa ar konservētu lasi un tomātu ir ļoti bagāta ar garšu un ātri pagatavojama. Šis ir smaržīgs, viegls un tajā pašā laikā sātīgs pirmais ēdiens.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Konservēts lasis 1 bundža
  • Rīsi 3 ĒK
  • Sīpols 1 gab
  • Melnās olīvas bez kauliņiem  bundža
  • Citrons ½ gab
  • Sviests 1 ĒK
  • Tomātu pasta  
  • Sāls  
  • Pipari  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 97 kcal
Olbaltumvielas: 6.55 g
Tauki: 1.79 g
Ogļhidrāti: 12.89 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Uzvārīt 2 litrus ūdens, pielikt rīsus, sāli, vārīt līdz rīsi gandrīz gatavi.
  • Tad pievienot sīki sagrieztus sīpolus.
  • Lasi salauzt nelielos gabaliņos un kopā ar eļļu pielikt rīsiem.
  • Sagriezt olīvas aplīšos, pievienot rīsiem.
  • Nogriezt 4 šķēles citrona, sagriezt tās sīkākās daļās (kopā ar mizu), pievienot zupai.
  • Kad rīsi gatavi, pielikt pēc garšas tomātu pastu, sāli, piparus.
  • Beigās pielikt sviestu un noņemt no uguns.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv