Kabaču pankūkas ir sātīgs, garšīgs un oriģināls ēdiens. Receptei varat ņemt pienu, kefīru vai tīru ūdeni. Pankūkas var pasniegt ar dažādām mērcēm vai ar jebkuru pildījumu. Ar tik vienkāršu, bet gardu ēdienu jūs noteikti pārsteigsiet savus mīļos un viesus.

Kabaču pankūkas receptes

5 noslēpumi gardām kabaču pankūkām

  1. Jauniem kabačiem nav nepieciešams nomizot mizu. To āda joprojām ir diezgan mīksta.
  2. Kabači ir ūdeņains dārzenis, tāpēc labāk to sarīvēt uz vidējas vai lielas rīves. Pēc tam masa jāizspiež, lai notek liekā sula.
  3. Mīklai jābūt diezgan biezai. Tas ir labi jāsamaisa, lai nebūtu kunkuļu.
  4. Sāli labāk pievienot jau sagatavotajai mīklai, tieši pirms cepšanas. Pretējā gadījumā kabači izdalīs vēl vairāk sulas.
  5. Pankūkas var pagatavot cepeškrāsnī. Lai to izdarītu, ielieciet mīklu uz cepešpannas un cepiet 200°C temperatūrā 10-15 minūtes. Pēc tam apgrieziet pankūkas un pagatavojiet vēl 5-7 minūtes.

Klasiskās kabaču pankūkas

Kabaču pankūkas — viens no visizplatītākajiem kabači ēdieniem. Pankūciņas pagatavošana neprasa daudz pūļu un neaizņem daudz laika.

Sastāvdaļas:

  • kabači — 500 g;
  • vistas olas — 1 gab;
  • kviešu milti — 90 g;
  • sāls — pēc garšas.

Kalorijas, uzturvērtība un sastāvs:
Pankūku kaloriju saturs ir aptuveni 76,94 kcal uz 100 gramiem produkta.

  • olbaltumvielas — 2,87 g;
  • tauki — 1,24 g;
  • ogļhidrāti — 13,25 g.

Pagatavošana:

  1. Sagatavojiet visas nepieciešamās sastāvdaļas no saraksta. Noskalo kabači zem tekoša ūdens.
  2. Kabači sarīvē uz rupjās rīves, pievieno olai, sāli un miltus. Visu samaisa līdz viendabīgai konsistencei.
  3. Uzkarsē pannu ar nedaudz eļļas un cep pankūkas no abām pusēm, zeltaini brūnas.

Pasniedziet gatavas pankūkas ar skābo krējumu vai ievārījumu.

Citas receptes