Vienkāršākās kabaču pankūkas, kuras var pagatavot pannā.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabači 800 g
- Vistas olas 1 gab
- Skābais krējums 2 ĒK
- Kviešu milti 5 ĒK
- Sāls 1 TK
Uz porciju
Kalorijas: 77 ккал
Proteīns: 2.61 г
Tauki: 2.01 г
Ogļhidrāti: 11.87 г
Soļi
-
Kabači sarīvē uz smalkās rīves, tad sāli un ļauj nostāvēties 10 minūtes, lai iznāk sula.
-
Sarīvētajam kabačiem pievieno krējumu, olu, miltus un visu kārtīgi samaisa.
-
Cepiet pankūkas uz pannas, nelielā eļļas daudzumā līdz zeltaini brūnas no abām pusēm apmēram 4 minūtes.
-
Pasniedziet gatavas pankūkas siltas pie galda ar iecienītāko mērci. Ja vēlaties, apkaisa ar zaļumiem.