Kabaču pankūkas ar biezpiena pildījumu

Ar biezpienu, sieru un krējumu pildītas kabaču pankūkas ir sātīgas un gardas. Ideāli piemērots brokastīm vai pusdienām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Kabači 300 g
  • Vistas olas 1 gab
  • Piens 200 ml
  • Sāls 1 TK
  • Cukurs ½ TK
  • Kviešu milti 5 ĒK
  • Biezpiens 200 g
  • Siers 100 g
  • Skābais krējums 1 ĒK
  • Ķiploki 2 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 130 kcal
Olbaltumvielas: 9.05 g
Tauki: 6.24 g
Ogļhidrāti: 12.51 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Kabačus nomazgā, nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
  • Pievienojiet olu, pienu, sāli, cukuru, eļļu un labi samaisiet.
  • Tad pievieno miltus un vēlreiz samaisa līdz viendabīgai masai.
  • Ietauko pannu ar eļļu. Apcep pankūkas no abām pusēm līdz zeltaini brūnai.
  • Sagatavojiet pildījumu. Sieru sarīvē uz smalkās rīves, pievieno biezpienu, krējumu, ķiplokus un sāli. Kārtīgi samaisa.
  • Ielieciet pildījumu pankūkā un sarullējiet.
  • Pasniedziet gatavas pankūkas ar tēju vai kafiju.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv