Ar biezpienu, sieru un krējumu pildītas kabaču pankūkas ir sātīgas un gardas. Ideāli piemērots brokastīm vai pusdienām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabači 300 g
- Vistas olas 1 gab
- Piens 200 ml
- Sāls 1 TK
- Cukurs ½ TK
- Kviešu milti 5 ĒK
- Biezpiens 200 g
- Siers 100 g
- Skābais krējums 1 ĒK
- Ķiploki 2 g
Uz porciju
Kalorijas: 130 ккал
Proteīns: 9.05 г
Tauki: 6.24 г
Ogļhidrāti: 12.51 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Kabačus nomazgā, nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
-
Pievienojiet olu, pienu, sāli, cukuru, eļļu un labi samaisiet.
-
Tad pievieno miltus un vēlreiz samaisa līdz viendabīgai masai.
-
Ietauko pannu ar eļļu. Apcep pankūkas no abām pusēm līdz zeltaini brūnai.
-
Sagatavojiet pildījumu. Sieru sarīvē uz smalkās rīves, pievieno biezpienu, krējumu, ķiplokus un sāli. Kārtīgi samaisa.
-
Ielieciet pildījumu pankūkā un sarullējiet.
-
Pasniedziet gatavas pankūkas ar tēju vai kafiju.