Draņiki no kabaču

Kabaču draņiki ir garšīgs dārzeņu ēdiens, kas lieliski piemērots vasaras brokastīm vai pusdienām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Kabači 360 g
  • Vistas olas 2 gab
  • Kviešu milti 4 ĒK
  • Sāls 1 TK
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Svaigi garšaugi  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 103 kcal
Olbaltumvielas: 4.75 g
Tauki: 2.74 g
Ogļhidrāti: 14.41 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Draņiki no kabaču - 1
    Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Kabači labi noskalo ūdenī, noņem no tām mizu un sarīvē.
  • Sarīvētajiem kabačiem ļauj kādu laiku nostāvēties, tad izspiež no tiem lieko sulu.
  • Bļodā ar rīvētiem kabačiem pievieno 2 olas un kārtīgi samaisa.
  • Smalki sagrieziet zaļumus un pievienojiet bļodā ar kabačiem un olām. Pievienojiet sāli, piparus un labi samaisiet.
  • Pamazām pievieno miltus un vēlreiz labi samaisa. Cep pankūkas no abām pusēm augu eļļā uz lēnas vai vidējas uguns līdz zeltaini brūnai.

Draņiki var pasniegt ar skābā krējuma mērci ar ķiploku.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv