Kūka ar iebiezināto pienu un cepumiem

Ja esat noguruši kēksiņi, braunijus un tiramisu, atcerieties šī klasiskā deserta garšu, kas tiek gatavots bez cepšanas, bet vienmēr ar dvēseli.

Sastāvdaļas
Porcijas: +8
  • Cepumi «Selga» 300 g
  • Sviests 80 g
  • Valrieksti 5 g
  • Iebiezinātais piens 400 g
  • Citrona miza 3 g
  • Kakao pulveris 10 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 411 kcal
Olbaltumvielas: 7.05 g
Tauki: 19.3 g
Ogļhidrāti: 53.44 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Iepriekš izņemiet iebiezināto pienu un sviestu no ledusskapja. Sasmalciniet valriekstu.
  • Kūka ar iebiezināto pienu un cepumiem - 2
    Sadaliet cepumus mazos gabaliņos.
  • Apvienojiet iebiezināto pienu, sviestu, citrona miziņu un samaisiet līdz gludai.
  • Iegūtajā masā pievieno cepumu gabaliņus, valriekstus un vēlreiz samaisa.
  • Kūka ar iebiezināto pienu un cepumiem - 5
    Pārklājiet kūkas formu ar plēvi, izklājiet maisījumu, izlīdziniet to un atstājiet ledusskapī uz 2 stundām.
  • Kūka ar iebiezināto pienu un cepumiem - 6
    Noņemiet no kūkas pārtikas plēvi, uzlieciet to uz šķīvja, apkaisa ar kakao un pasniedziet.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv