Ja esat noguruši kēksiņi, braunijus un tiramisu, atcerieties šī klasiskā deserta garšu, kas tiek gatavots bez cepšanas, bet vienmēr ar dvēseli.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Cepumi «Selga» 300 g
- Sviests 80 g
- Valrieksti 5 g
- Iebiezinātais piens 400 g
- Citrona miza 3 g
- Kakao pulveris 10 g
Uz porciju
Kalorijas: 411 ккал
Proteīns: 7.05 г
Tauki: 19.3 г
Ogļhidrāti: 53.44 г
Soļi
-
Iepriekš izņemiet iebiezināto pienu un sviestu no ledusskapja. Sasmalciniet valriekstu.
-
Sadaliet cepumus mazos gabaliņos.
-
Apvienojiet iebiezināto pienu, sviestu, citrona miziņu un samaisiet līdz gludai.
-
Iegūtajā masā pievieno cepumu gabaliņus, valriekstus un vēlreiz samaisa.
-
Pārklājiet kūkas formu ar plēvi, izklājiet maisījumu, izlīdziniet to un atstājiet ledusskapī uz 2 stundām.
-
Noņemiet no kūkas pārtikas plēvi, uzlieciet to uz šķīvja, apkaisa ar kakao un pasniedziet.