Auzu pārslu cepumi ar banāniem, sukādēm un rozīnēm

Šie cepumi tiek pagatavoti ātri un neprasa profesionālu pavāru prasmes.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Banāns 400 g
  • Medus 6 ĒK
  • Muskatrieksts 2 TK
  • Sukādes 200 g
  • Rozīnes 200 g
  • Auzu pārslas 300 g
  • Cepamais pulveris 4 TK
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 245 kcal
Olbaltumvielas: 3.88 g
Tauki: 1.87 g
Ogļhidrāti: 54.62 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Auzu pārslu cepumi ar banāniem, sukādēm un rozīnēm - 1
    Nomizo banānus. Noskalo rozīnes siltā ūdenī. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180℃.
  • Banānus saspiež ar dakšu. Ar banānu biezenim pievieno muskatriekstu, rozīnes, medu, auzu pārslas, cepamo pulveri, sukādes un samaisa.
  • Auzu pārslu cepumi ar banāniem, sukādēm un rozīnēm - 3
    Mīcīt mīklu. Sagatavo cepešpannu un izklāj to ar pergamentu. No mīklas veido mazus cepumus. Nosūtiet uz cepeškrāsni 20 minūtes.
  • Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru. Dekorē ar šokolādes skaidiņām un svaigām piparmētru lapiņām. Pasniedz ar karstu tēju vai kakao.

Padoms!
Medus vietā šajā receptē varat izmantot cukuru tādā pašā daudzumā.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv