Auzu pārslu kakao cepumi

Soli pa solim recepte auzu pārslu cepumu pagatavošanai ar kakao, banānu un kokosriekstu skaidiņām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +12
  • Auzu pārslas 200 g
  • Kokosriekstu skaidiņas 15 g
  • Kakao pulveris 2 ĒK
  • Banāns 1 gab
  • Liesas pienas 70 ml
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 292 kcal
Olbaltumvielas: 5.56 g
Tauki: 7.72 g
Ogļhidrāti: 23.95 g
Pagatavošana
25 min.Drukāt
  • Pusi auzu pārslu samaļ, pusi atstāj nemaltu.
  • Auzu pārslām pievieno kokosriekstu skaidiņas, kakao pulveri — samaisa.
  • Banānu sakuļ ar pienu viendabīgā masā.
  • Kārtīgi samaisa visas sastāvdaļas.
  • Veidnē ieklāj cepamo papīru.
  • Ar mitrām rokām, no masas veido bumbiņas, liek veidnē.
  • Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
  • Gatavos cepumus atdzesē un pasniedz ar pienu, tēju vai kafiju.

Tas ir interesanti!
Auzu cepumi stimulē imūnsistēmu, novēršot infekcijas un iekaisuma patoloģiju attīstību.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv