Soli pa solim recepte auzu pārslu cepumu pagatavošanai ar kakao, banānu un kokosriekstu skaidiņām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Auzu pārslas 200 g
- Kokosriekstu skaidiņas 15 g
- Kakao pulveris 2 ĒK
- Banāns 1 gab
- Liesas pienas 70 ml
Uz porciju
Kalorijas: 292 ккал
Proteīns: 5.56 г
Tauki: 7.72 г
Ogļhidrāti: 23.95 г
Soļi
-
Pusi auzu pārslu samaļ, pusi atstāj nemaltu.
-
Auzu pārslām pievieno kokosriekstu skaidiņas, kakao pulveri — samaisa.
-
Banānu sakuļ ar pienu viendabīgā masā.
-
Kārtīgi samaisa visas sastāvdaļas.
-
Veidnē ieklāj cepamo papīru.
-
Ar mitrām rokām, no masas veido bumbiņas, liek veidnē.
-
Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
-
Gatavos cepumus atdzesē un pasniedz ar pienu, tēju vai kafiju.
Tas ir interesanti!
Auzu cepumi stimulē imūnsistēmu, novēršot infekcijas un iekaisuma patoloģiju attīstību.