Auzu pārslu cepumi ar kokosriekstu eļļu

Auzu pārslu cepumi ar dzērvenēm, rozīnēm un kokosriekstu eļļu ir piemēroti brokastīm, uzkodām un ģimenes tējas ballītēm.

Sastāvdaļas
Porcijas: +10
  • Kokosriekstu eļļa 250 ml
  • Cukurs 120 g
  • Vanilīns 1 TK
  • Olas 2 gab
  • Milti 200 gab
  • Auzu pārslas 2 glāzes
  • Kokosriekstu skaidiņas 1 glāze
  • Cepamā soda 1 ĒK
  • Cepamais pulveris 1 TK
  • Žāvētas dzērvenes 3 ĒK
  • Rozīnes 70 g
  • Muskatrieksts  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 348 kcal
Olbaltumvielas: 9.62 g
Tauki: 12.16 g
Ogļhidrāti: 47.84 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Kokosriekstu eļļu sakuļ ar cukuru un vaniļu. Pēc tam pa vienai pievieno olas.
  • Visus sausos produktus, izņemot dzērvenes un rozīnes, samaisa. Tad pievieno kokosriekstu eļļu ar olām, iebērt rozīnes un dzērvenes. Mīcīt mīklu.
  • Izrullē bumbiņas, saplacini tās un liec uz cepšanas paplātes.
  • Cep līdz 180°C sakarsētā cepeškrāsnī 15-20 minūtes.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv