Auzu pārslu cepumi ar dzērvenēm, rozīnēm un kokosriekstu eļļu ir piemēroti brokastīm, uzkodām un ģimenes tējas ballītēm.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kokosriekstu eļļa 250 ml
- Cukurs 120 g
- Vanilīns 1 TK
- Olas 2 gab
- Milti 200 gab
- Auzu pārslas 2 glāzes
- Kokosriekstu skaidiņas 1 glāze
- Cepamā soda 1 ĒK
- Cepamais pulveris 1 TK
- Žāvētas dzērvenes 3 ĒK
- Rozīnes 70 g
- Muskatrieksts pēc garšas
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 348 ккал
Proteīns: 9.62 г
Tauki: 12.16 г
Ogļhidrāti: 47.84 г
Soļi
-
Kokosriekstu eļļu sakuļ ar cukuru un vaniļu. Pēc tam pa vienai pievieno olas.
-
Visus sausos produktus, izņemot dzērvenes un rozīnes, samaisa. Tad pievieno kokosriekstu eļļu ar olām, iebērt rozīnes un dzērvenes. Mīcīt mīklu.
-
Izrullē bumbiņas, saplacini tās un liec uz cepšanas paplātes.
-
Cep līdz 180°C sakarsētā cepeškrāsnī 15-20 minūtes.