Auzu pārslu cepumi ar žāvētiem augļiem

Žāvēti augļi padarīs cepumus sulīgākus un piešķirs nedaudz skābuma.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Milti 240 g
  • Siers 250 g
  • Sviests 100 g
  • Auzu pārslas 100 g
  • Vistas olas dzeltenums 1 gab
  • Žāvētas aprikozes 60 g
  • Žāvētas plūmes 60 g
  • Piens 150 ml
  • Cepamais pulveris 3 g
  • Sāls 3 g
  • Cukurs 20 g
  • Saldējums  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 321 kcal
Olbaltumvielas: 12.32 g
Tauki: 18.76 g
Ogļhidrāti: 34.04 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Auzu pārslu cepumi ar žāvētiem augļiem - 1
    Nogrieziet sieru un sviestu. Noskalojiet žāvētos augļus. Ievietojiet miltus un pārslas atsevišķos traukos. Sagatavo olu, pienu, cukuru, sāli, cepamo pulveri un saldējumu.
  • Blendera bļodā pievieno miltus, auzu pārslas, žāvētos augļus, cukuru, sāli un cepamo pulveri. Sakuļ maisījumu viendabīgā masā.
  • Auzu pārslu cepumi ar žāvētiem augļiem - 3
    Sieru rupji sarīvē un liek bļodā. Smalki sagrieziet sviestu un pievienojiet siera un sausajam maisījumam.
  • Auzu pārslu cepumi ar žāvētiem augļiem - 4
    Pievieno pienu un vistas dzeltenumu. Mīklu samaisa līdz viendabīgai masai un liek ledusskapī uz 3 stundām.
  • Auzu pārslu cepumi ar žāvētiem augļiem - 5
    Izklājiet cepešpannu ar papīru. Veido cepumus un cep cepeškrāsnī 180°C 12 minūtes.
  • Gatavos cepumus pasniedz ar saldējumu un žāvētiem augļiem.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv