Žāvēti augļi padarīs cepumus sulīgākus un piešķirs nedaudz skābuma.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Milti 240 g
- Siers 250 g
- Sviests 100 g
- Auzu pārslas 100 g
- Vistas olas dzeltenums 1 gab
- Žāvētas aprikozes 60 g
- Žāvētas plūmes 60 g
- Piens 150 ml
- Cepamais pulveris 3 g
- Sāls 3 g
- Cukurs 20 g
- Saldējums pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 321 ккал
Proteīns: 12.32 г
Tauki: 18.76 г
Ogļhidrāti: 34.04 г
Soļi
-
Nogrieziet sieru un sviestu. Noskalojiet žāvētos augļus. Ievietojiet miltus un pārslas atsevišķos traukos. Sagatavo olu, pienu, cukuru, sāli, cepamo pulveri un saldējumu.
-
Blendera bļodā pievieno miltus, auzu pārslas, žāvētos augļus, cukuru, sāli un cepamo pulveri. Sakuļ maisījumu viendabīgā masā.
-
Sieru rupji sarīvē un liek bļodā. Smalki sagrieziet sviestu un pievienojiet siera un sausajam maisījumam.
-
Pievieno pienu un vistas dzeltenumu. Mīklu samaisa līdz viendabīgai masai un liek ledusskapī uz 3 stundām.
-
Izklājiet cepešpannu ar papīru. Veido cepumus un cep cepeškrāsnī 180°C 12 minūtes.
-
Gatavos cepumus pasniedz ar saldējumu un žāvētiem augļiem.