Soli pa solim recepte pagatavošanai vienkāršu un ātru auzu pārslu cepumu ar citrona miziņu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Auzu pārslas 500 g
- Sviests 250 g
- Cukurs 200 g
- Olas 3 gab
- Citrona miziņa
Uz porciju
Kalorijas: 326 ккал
Proteīns: 9.22 г
Tauki: 16.91 г
Ogļhidrāti: 31.93 г
Soļi
-
Auzu pārslas izsijā, apgrauzdē izkausētā sviestā (125 g), atdzesē un pievieno sviestam, kas saputots ar cukuru.
-
Auzu pārslu masai pievieno sarīvētu citrona miziņu, olas un izsijātos auzu pārslu smalkumus.
-
Ar tējkaroti mīklas piciņas liek uz plāts, cepeškrāsnī cep gaiši brūnas.
-
Atdzisušas ar platu nazi noņem no plāts.
-
Noteikti izmēģiniet šos cepumus ar siltu pienu.
Padoms!
Lai samazinātu kaloriju daudzumu, sviestu var aizstāt ar zema tauku satura skābo krējumu vai vispār izņemt no receptes. Tad ēdiens izrādīsies diētisks.