Vienkāršie auzu pārslu cepumi

Soli pa solim recepte pagatavošanai vienkāršu un ātru auzu pārslu cepumu ar citrona miziņu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +24
  • Auzu pārslas 500 g
  • Sviests 250 g
  • Cukurs 200 g
  • Olas 3 gab
  • Citrona miziņa  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 326 kcal
Olbaltumvielas: 9.22 g
Tauki: 16.91 g
Ogļhidrāti: 31.93 g
Pagatavošana
25 min.Drukāt
  • Auzu pārslas izsijā, apgrauzdē izkausētā sviestā (125 g), atdzesē un pievieno sviestam, kas saputots ar cukuru.
  • Auzu pārslu masai pievieno sarīvētu citrona miziņu, olas un izsijātos auzu pārslu smalkumus.
  • Ar tējkaroti mīklas piciņas liek uz plāts, cepeškrāsnī cep gaiši brūnas.
  • Atdzisušas ar platu nazi noņem no plāts.
  • Noteikti izmēģiniet šos cepumus ar siltu pienu.

Padoms!
Lai samazinātu kaloriju daudzumu, sviestu var aizstāt ar zema tauku satura skābo krējumu vai vispār izņemt no receptes. Tad ēdiens izrādīsies diētisks.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv