Šokolādes auzu pārslu cepumi ar rozīņu

Šajā receptē izmantotās sastāvdaļas padara cepumus patiesi garšīgus. Desertu iegūst ar mīkstu vidu un kraukšķīgām malām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +7
  • Auzu pārslas 90 g
  • Cukurs 50 g
  • Milti 130 g
  • Vistas olas 1 gab
  • Sviests 130 g
  • Rozīnes 50 g
  • Vanilīns 2 g
  • Tumšā šokolāde 50 g
  • Sāls 2 g
  • Malts kanēlis 2 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 426 kcal
Olbaltumvielas: 6.65 g
Tauki: 24.46 g
Ogļhidrāti: 45.23 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Nomazgājiet un nosusiniet rozīnes.
  • Bļodā pievieno mīkstu sviestu, cukuru, vaniļu, sāli, kanēli un olu. Visu samaisa.
  • Sajauciet iegūto maisījumu ar auzu pārslām, kārtīgi samaisiet, tad pievienojiet miltus, šokolādes gabaliņus un rozīnes. Mīciet mīkstu un elastīgu mīklu.
  • Šokolādes auzu pārslu cepumi ar rozīņu - 4
    Cepumus liek uz pergamenta papīra. Cep 20 minūtes 180 grādos.
  • Cepumus pasniedz uz šķīvja, pārkaisot ar pūdercukuru vai šokolādes skaidiņām.

Padoms!
Ja mīklai pievienos riekstus, šādas cepšanas priekšrocības palielināsies, pateicoties būtiskiem augu taukiem.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv