Šajā receptē izmantotās sastāvdaļas padara cepumus patiesi garšīgus. Desertu iegūst ar mīkstu vidu un kraukšķīgām malām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Auzu pārslas 90 g
- Cukurs 50 g
- Milti 130 g
- Vistas olas 1 gab
- Sviests 130 g
- Rozīnes 50 g
- Vanilīns 2 g
- Tumšā šokolāde 50 g
- Sāls 2 g
- Malts kanēlis 2 g
Uz porciju
Kalorijas: 426 ккал
Proteīns: 6.65 г
Tauki: 24.46 г
Ogļhidrāti: 45.23 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Nomazgājiet un nosusiniet rozīnes.
-
Bļodā pievieno mīkstu sviestu, cukuru, vaniļu, sāli, kanēli un olu. Visu samaisa.
-
Sajauciet iegūto maisījumu ar auzu pārslām, kārtīgi samaisiet, tad pievienojiet miltus, šokolādes gabaliņus un rozīnes. Mīciet mīkstu un elastīgu mīklu.
-
Cepumus liek uz pergamenta papīra. Cep 20 minūtes 180 grādos.
-
Cepumus pasniedz uz šķīvja, pārkaisot ar pūdercukuru vai šokolādes skaidiņām.
Padoms!
Ja mīklai pievienos riekstus, šādas cepšanas priekšrocības palielināsies, pateicoties būtiskiem augu taukiem.