Piedāvājam recepti apelsīnu marinādei, kas lieliski piemērota Āzijas stila ēdieniem.Pie šīs marinādes lieliski sader īpaši sarkanās zivis.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Apelsīnu sula 150 ml
- Apelsīna miziņa 6 g
- Sojas mērce 2 ĒK
- Sezama eļļa 1 ĒK
- Medus 1 ĒK
- Malts ingvers 1 TK
- Čili pipari 5 g
- Zaļie sīpoli 15 g
Uz porciju
Kalorijas: 138 ккал
Proteīns: 10.4 г
Tauki: 6.49 г
Ogļhidrāti: 9.4 г
Soļi
-
Lai pagatavotu marinādi, nepieciešams 1 apelsīns. Nomazgājiet, norīvējiet miziņu un izspiediet apelsīnu sulu. Noskalojiet zaļos sīpolus un nosusiniet. Sagatavojiet pārējās sastāvdaļas.
-
Smalki sakapā zaļo sīpolu un čili piparu.
-
Mazā bļodiņā samaisiet zaļo sīpolu, apelsīna miziņu, čili piparus, maltu ingveru un ēdamkaroti medus.
-
Pievienojiet apelsīnu sulu, sojas mērci un sezama eļļu. Visu samaisa līdz gludai. Marināde ir gatava.