Apelsīnu marināde sarkanām zivīm

Piedāvājam recepti apelsīnu marinādei, kas lieliski piemērota Āzijas stila ēdieniem.Pie šīs marinādes lieliski sader īpaši sarkanās zivis.

Sastāvdaļas
Porcijas: +1
  • Apelsīnu sula 150 ml
  • Apelsīna miziņa 6 g
  • Sojas mērce 2 ĒK
  • Sezama eļļa 1 ĒK
  • Medus 1 ĒK
  • Malts ingvers 1 TK
  • Čili pipari 5 g
  • Zaļie sīpoli 15 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 138 kcal
Olbaltumvielas: 10.4 g
Tauki: 6.49 g
Ogļhidrāti: 9.4 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Apelsīnu marināde sarkanām zivīm - 1
    Lai pagatavotu marinādi, nepieciešams 1 apelsīns. Nomazgājiet, norīvējiet miziņu un izspiediet apelsīnu sulu. Noskalojiet zaļos sīpolus un nosusiniet. Sagatavojiet pārējās sastāvdaļas.
  • Apelsīnu marināde sarkanām zivīm - 2
    Smalki sakapā zaļo sīpolu un čili piparu.
  • Apelsīnu marināde sarkanām zivīm - 3
    Mazā bļodiņā samaisiet zaļo sīpolu, apelsīna miziņu, čili piparus, maltu ingveru un ēdamkaroti medus.
  • Apelsīnu marināde sarkanām zivīm - 4
    Pievienojiet apelsīnu sulu, sojas mērci un sezama eļļu. Visu samaisa līdz gludai. Marināde ir gatava.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv