Zivju kotletes no heka

Zivju kotletes ir pilnvērtīgs, karsts ēdiens, kas lieliski sader ar jebkura veida piedevu un dārzeņiem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +10
  • Heka fileja 700 g
  • Vistas olas 2 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Baltmaize 80 g
  • Rīvmaizes 50 g
  • Svaigi zaļumi 40 g
  • Piens  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 123 kcal
Olbaltumvielas: 13.57 g
Tauki: 3.18 g
Ogļhidrāti: 8.13 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Zivju kotletes no heka - 1
    Ja nepieciešams, notīriet heku, noņemiet kaulus un ādu. Sagatavojiet pārējās receptē norādītās sastāvdaļas
  • Zivju kotletes no heka - 2
    Smalki sagrieziet sīpolu un svaigos garšaugus. Ielieciet maizi bļodā, ielejiet pienu un ļaujiet nostāvēties 5 minūtes.
  • Zivju kotletes no heka - 3
    Smalki sagrieziet zivis vai nosūtiet to uz blenderī un sasmalciniet līdz malšanai. Gatavajai maltajai gaļai pēc garšas pievienojiet olu, sīpolu, zaļumus, sāli un piparus. Rūpīgi samaisiet līdz gludai.
  • Zivju kotletes no heka - 4
    No iegūtās masas veido kotletes. Ritiniet tos rīvmaizē un nosūtiet uz iepriekš uzkarsētu pannu. Cep līdz zeltaini-brūnai, 10-15 minūtes
  • Zivju kotletes no heka - 5
    Gatavās kotletes liek uz šķīvjiem un pārkaisa ar smalki sagrieztiem svaigiem garšaugiem.

Padoms!
Lai ēdiens būtu sulīgāks, pannā ar kotletēm pievieno nedaudz ūdens, pārklāj un atstāj uz uguns 3-5 minūtes.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv