Sautēta jēra gaļa

Lieliska recepte jēra gaļas sautēšanai ar sīpoliem, ķiplokiem un tomātu pastu. Ēdiens izrādās ir garšīgs un sulīgs.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Jērs 400 g
  • Jēra tauki 20 g
  • Sīpols 2 gab
  • Tomātu pasta 30 g
  • Milti 10 g
  • Skābais krējums 30 g
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 110 kcal
Olbaltumvielas: 7.23 g
Tauki: 6.59 g
Ogļhidrāti: 5.49 g
Pagatavošana
2 stunda. 0 min.Drukāt
  • Gaļu sadala porciju gabalos ar kaulu un sakarsētos taukos apcep.
  • Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sīki sagrieztu sīpolu, nedaudz ķiploku, tomātu biezeni, sāli un sautē, līdz gaļa mīksta.
  • Tad pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.

Sagatavoto jēra gaļas sautējumu pārliek dziļākā traukā un pasniedz karstu, ar vārītiem kartupeļiem, dekorējot piparu šķēlītēm.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv