Lieliska recepte jēra gaļas sautēšanai ar sīpoliem, ķiplokiem un tomātu pastu. Ēdiens izrādās ir garšīgs un sulīgs.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Jērs 400 g
- Jēra tauki 20 g
- Sīpols 2 gab
- Tomātu pasta 30 g
- Milti 10 g
- Skābais krējums 30 g
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 110 ккал
Proteīns: 7.23 г
Tauki: 6.59 г
Ogļhidrāti: 5.49 г
Soļi
-
Gaļu sadala porciju gabalos ar kaulu un sakarsētos taukos apcep.
-
Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sīki sagrieztu sīpolu, nedaudz ķiploku, tomātu biezeni, sāli un sautē, līdz gaļa mīksta.
-
Tad pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu.
Sagatavoto jēra gaļas sautējumu pārliek dziļākā traukā un pasniedz karstu, ar vārītiem kartupeļiem, dekorējot piparu šķēlītēm.