Sulīgas vistas kotletes ar zaļumiem

Vistas kotletes ar zaļumiem ir ļoti garšīgas, maigas, ar zeltainu garoziņu. Zaļumi padara ēdienu smaržīgu, un ķiploki piešķir pikantu. Šī kotlešu versija nav grūti un ātri pagatavojama.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Vistas fileja 1000 g
  • Vistas olas 2 gab
  • Baltmaize 125 g
  • Piens 150 ml
  • Ķiploki 2 daiviņas
  • Dilles 30 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 120 kcal
Olbaltumvielas: 18.28 g
Tauki: 2.46 g
Ogļhidrāti: 5.06 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Sulīgas vistas kotletes ar zaļumiem - 1
    Sagatavojiet sastāvdaļas. Vistas fileju labi nomazgā, noņem liekos taukus un nosusina uz papīra dvieļa. Notīriet ķiplokus no mizas. Diļļu zaļumus noskalo tekošā ūdenī.
  • Sulīgas vistas kotletes ar zaļumiem - 2
    Ielieciet maizi bļodā un pārlejiet to ar pienu, lai tā izmirktu. Vistas fileju izlaiž caur gaļas mašīnā. Izspiediet maizi un arī izlaidiet to caur gaļas mašīnā.
  • Sulīgas vistas kotletes ar zaļumiem - 3
    Smalki sasmalciniet dilles, izlaidiet ķiplokus caur presi. Gaļai pievieno zaļumus, ķiplokus, olas, sāli un melnos piparus. Visu kārtīgi samaisa līdz gludai. No maltās gaļas veido kotletes un apcep tās no abām pusēm uz vidējas uguns.
  • Sulīgas vistas kotletes ar zaļumiem - 4
    Pasniedziet vistas kotletes ar kartupeļu biezeni, papildinot ēdienu ar dillēm un svaigu tomātu šķēlītēm.

Padoms!
Maltajai gaļai pievieno sarīvētu un izspiestu cukīni. Tādējādi kotletes būs diētiskas un sulīgas. Cep kotletes cepeškrāsnī, kas arī samazinās to tauku saturu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv