Ķirbju pankūkas ar biezpienu

Piedāvājam brokastīs vai uzkodai pagatavot apetītlīgas, aromātiskas ķirbju pankūkas ar biezpiena piedevu. Ļoti garšīgas ir ķirbju-biezpiena pankūkas, tās vislabāk pasniedz ar skābo krējumu. Tos gatavo pavisam vienkārši, biezpienu var lietot jebkurā tauku saturā un konsistencē. Pagatavo pankūkas pēc šīs receptes un papildini savu ikdienas ēdienkarti jauku daudzveidību!

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Ķirbis 300 g
  • Biezpiens 150 g
  • Skābais krējums 1 ĒK
  • Vistas olas 1 gab
  • Cukurs 1 ĒK
  • Kanēlis ½ TK
  • Cepamais pulveris ½ TK
  • Kviešu milti 3 ĒK
  • Augu eļļa 2 ĒK
Uz porciju
Kalorijas: 151 ккал
Proteīns: 4.63 г
Tauki: 7.73 г
Ogļhidrāti: 14.14 г
Soļi
35 min.Drukāt
  • Ķirbju-pankūkas-ar-biezpienu-1
    Ķirbi nomizo un sarīvē. Pusi sarīvē uz rupjās, bet pusi uz smalkās rīves.
  • Sarīvēto ķirbi pārliek dziļā bļodā un pievieno biezpienu, olu, cukuru, kanēli un skābo krējumu. Biezpienu labāk lietot sausu. Ja jums ir slapjš biezpiens, tad nepievienojiet skābo krējumu, pretējā gadījumā mīkla būs šķidra.
  • Ķirbju pankūkas ar biezpienu - 3
    Masu samaisa un pievieno miltus ar cepamo pulveri. Vēlreiz rūpīgi samaisiet.
  • Ķirbju pankūkas ar biezpienu - 4
    Mīklai jābūt biezai, foto redzams, ka labi turas uz karotes
  • Ķirbju pankūkas ar biezpienu - 5
    Pannā uzkarsē eļļu un izklāj mīklu.
  • Ķirbju pankūkas ar biezpienu - 6
    Cepiet pankūkas zem vāka uz lēnas uguns apmēram 3 minūtes no katras puses.
  • Ķirbju pankūkas ar biezpienu - 7
    Gatavās ķirbju pankūkas ar biezpienu garšīgi pasniedz karstas ar medu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv