Cūkgaļas gulašs

Cūkgaļas gulašs — garšīgs, apetīti un ļoti barojošs ēdiens! Gaļa izrādās ir neticami maiga un mīksta.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Cūkgaļa 400 g
  • Burkāns 3 gab
  • Sarkanais sīpols 1 gab
  • Kviešu milti 3 ĒK
  • Saulespuķu eļļa 30 ml
  • Lauru lapa  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 203 kcal
Olbaltumvielas: 9.38 g
Tauki: 14.64 g
Ogļhidrāti: 9.03 g
Pagatavošana
1 stunda. 30 min.Drukāt
  • Cūkgaļas gulašs - 1
    Noskalo cūkgaļu un sagriež gabaliņos. Nomizojiet burkānus un noņemiet mizu no sīpola.
  • Sīpolu sagriež pusgredzenos.
  • Burkānus sarīvē uz rupjās rīves vai sagriež strēmelītēs.
  • Uzkarsē pannu ar saulespuķu eļļu.
  • Apcep cūkgaļas gaļu no abām pusēm.
  • Pievienojiet sīpolus un burkānus. Samaisiet, sāli un piparus pēc garšas. Sautējiet dārzeņus un gaļu kopā.
  • Uzmanīgi pievienojiet miltus pannā.
  • Cūkgaļas gulašs - 8
    Pievieno ūdeni un lauru lapu. Samaisiet un vāriet gulašu līdz biezai.
  • Gulašu var pasniegt kā piedevu ar makaroniem, kartupeļu biezeni vai jebkuru graudaugu ēdienu, piemēram, rīsiem vai griķiem.

Tas ir interesanti!
Szolnok pilsētā notiek ikgadējie «gulaša festivāls», kuros ierodas valsts labākie pavāri un sacenšas šī apbrīnojamā ēdiena gatavošanā.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv