Zupa ar griķiem un sēnēm vistas buljonā ir ļoti apmierinoša un garšīga. Pat bērniem patiks šī zupa.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas gaļa 1500 g
- Sīpols 2 gab
- Sēnes 600 g
- Griķi 250 g
- Ūdens 2000 ml
- Lauru lapa 3 gab
- Malti baltie pipari pēc garšas
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 86 ккал
Proteīns: 6.48 г
Tauki: 4.88 г
Ogļhidrāti: 4.21 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas.
-
Nomazgājiet vistu, ielieciet katlā ar ūdeni, uzvāra, sāli un vāriet uz lēnas uguns 1,5 stundas.
-
Sīpolu sagriež kubiņos un apcep uz pannas karstā eļļā līdz mīkstam, tad pievieno kubiņos sagrieztas sēnes, sāli, piparus un apcep 5 minūtes.
-
Pēc buljona vārīšanas noņemiet vistu, atdaliet gaļu no kauliem. Buljonā ieber griķus un vāra 15 minūtes, tad pievieno apceptos dārzeņus un gaļu un vāra vēl 7 minūtes.