Šokolādes kūka

Šokolādes kūka ar krūmmellenēm multivārāmajā katlā izrādās neparasti gaisīga, maiga un neprātīgi garšīga.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +12
  • Olas 4 gab
  • Cukurs 120 g
  • Sviests 100 g
  • Milti 160 g
  • Cepamais pulveris 1 TK
  • Tumšā šokolāde 100 g
  • Krūmmellenes 150 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 447 kcal
Olbaltumvielas: 7.57 g
Tauki: 31.99 g
Ogļhidrāti: 32.1 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Atsevišķā bļodā samaisiet olas ar cukuru, saputojiet līdz krēmveida konsistencei.
  • Pievienojiet sviestu un turpiniet kult. Pēc tam pieberiet miltus un cepamo pulveri, turpiniet kult.
  • Izkausējiet šokolādi. Samaisiet visas sastāvdaļas, ogas uzmanīgi pieberiet pašās beigās.
  • Ierīces iekšējā katla sieniņas izziediet ar sviestu, pēc tam ielejiet tajā sagatavoto masu. Izlīdziniet.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «BAKE» programmu. Ar taustiņu «TEMPERATURE» noregulējiet 180°C. Pēc tam ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 45 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Atstājiet kūku atdzist atvērtā katlā.

Šo kūku var pasniegt ar karstu tēju, kafiju vai kompotu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv