Sautēta teļa gaļa ar āboliem

Sautēta teļa gaļa ar skābiem āboliem multivārāmajā katlā — garšīgs un veselīgs variants pusdienām vai vakariņām. Ēdiens lieliski sader ar jebkura veida piedevām, piemēram, kartupeļiem vai rīsiem.

*Recepte piemērota multikatlam Stollar Multi Cooker.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Teļa gaļa 500 g
  • Skābie āboli 2 gab
  • Ābolu sula 125 ml
  • Sāls 1 TK
  • Lauru lapa  
  • Smaržīgais pipars  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 113 kcal
Olbaltumvielas: 10.16 g
Tauki: 6.17 g
Ogļhidrāti: 4.18 g
Pagatavošana
2 stunda. 0 min.Drukāt
  • Teļa gaļu sagriezt 2×2 cm kubiņos, apkaisīt ar sāli. Ābolus pārgriezt uz pusēm, izņemt serdi un sagriezt lielās daļās, atstājot mizu.
  • Traukā ievietot ābolus un teļa gaļu, pievienot ābolu sulu, samaisīt. Aizvērt vāku, 2 stundas ieslēgt režīmu «Lēna pagatavošana».
  • Periodiski samaisot, gatavot līdz programmas darba beigām. Pēc stundas pievienot lauru lapu un piparus.

Gatavo ēdienu pasniedziet lielos traukos ar svaigu pētersīļu zariņu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv