Sautēta teļa gaļa ar skābiem āboliem multivārāmajā katlā — garšīgs un veselīgs variants pusdienām vai vakariņām. Ēdiens lieliski sader ar jebkura veida piedevām, piemēram, kartupeļiem vai rīsiem.
*Recepte piemērota multikatlam Stollar Multi Cooker.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Teļa gaļa 500 g
- Skābie āboli 2 gab
- Ābolu sula 125 ml
- Sāls 1 TK
- Lauru lapa
- Smaržīgais pipars
Uz porciju
Kalorijas: 113 ккал
Proteīns: 10.16 г
Tauki: 6.17 г
Ogļhidrāti: 4.18 г
Soļi
-
Teļa gaļu sagriezt 2×2 cm kubiņos, apkaisīt ar sāli. Ābolus pārgriezt uz pusēm, izņemt serdi un sagriezt lielās daļās, atstājot mizu.
-
Traukā ievietot ābolus un teļa gaļu, pievienot ābolu sulu, samaisīt. Aizvērt vāku, 2 stundas ieslēgt režīmu «Lēna pagatavošana».
-
Periodiski samaisot, gatavot līdz programmas darba beigām. Pēc stundas pievienot lauru lapu un piparus.
Gatavo ēdienu pasniedziet lielos traukos ar svaigu pētersīļu zariņu.