Nūdeles ar gaļu un sēnēm

Nūdeles ar cūkgaļu un desiņām multivārāmajā katlā — vienkāršs un ātri ēdiens, ko var viegli pagatavot vakariņām pēc darba dienas.

*Recepte piemērota multikatlam Delimano.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Žāvēta cūkgaļa 150 g
  • Desiņas 4 gabaliņos
  • Tomātu biezenis 100 g
  • Sēnes 50 g
  • Olīveļļa 1 ĒK
  • Nūdeles 200 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Ūdens  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 171 kcal
Olbaltumvielas: 12.23 g
Tauki: 8.68 g
Ogļhidrāti: 7.69 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Saliek gatavošanas traukā (iekšējā katlā) visas sastāvdaļas, izņemot nūdeles, un samaisa.
  • Nospiež «MENU» (izvēlne) taustiņu, izvēlas «FRY» (cepšana) programmu.
  • Nospiež «TIME» (pagatavošanas laiks) un izvēlas 10 minūtes, spiežot «+» vai «-» pogas, nospiež «START», lai sāktu gatavošanu.
  • Laiku pa laika apmaisa. Kad pagatavošanas laiks ir iztecējis, pievieno ūdeni un nūdeles.
  • Nospiež «MENU» (izvēlne) taustiņu, izvēlas «PASTA» (makaroni) programmu, nospiež «START», lai sāktu gatavošanu.
  • Var izmantot arī čilli piparus vai garšvielas, lai ēdienam piešķirtu pikantāku garšu.

Tas ir interesanti!
Ātri pagatavojamas nūdeles ir pēckara japāņu izgudrojums. Tagad grūti noticēt, bet 20. gadsimta vidū produkts tika uzskatīts par eliti, to varēja atļauties tikai turīgi cilvēki.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv