Garšīgā skābeņu zupa ar cūkgaļu

Skābeņu zupas vārīšana neaizņem daudz laika, un tai ir vienkāršas instrukcijas. Zupa izrādās ir sātīga un ļoti garšīga.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Cūkgaļa 750 g
  • Kartupeļi 400 g
  • Sīpoli 80 g
  • Burkāns 80 g
  • Skābenes 200 g
  • Vistas olas 3 gab
  • Skābais krējums 250 g
  • Ūdens 2500 ml
  • Augu eļļa  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 71 kcal
Olbaltumvielas: 3.67 g
Tauki: 5.29 g
Ogļhidrāti: 2.1 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Gaļu ar dārzeņiem noskalo un sagriež mazos kubiņos. Sarīvē burkānus. Smalki sagrieziet sīpolu un skābenes. Vāra olas, nomizo un sagriež 4 daļās.
  • Nosūtiet gaļu uz ūdens katlu un vāriet, līdz tā ir mīksta. Pievieno kartupeļu kubiņus un turpina vāra vēl 20 minūtes.
  • Apcep sīpolus pannā ar nelielu daudzumu augu eļļas līdz zeltaini brūnai. Tad pievieno burkānus.
  • Garšīgā skābeņu zupa ar cūkgaļu - 4
    Nosūtiet uz pannas visus apceptos dārzeņus un skābenes. Sāls, pipari pēc garšas. Vāra zupu apmēram 15 minūtes.
  • Uz šķīvja liek dažas ceturtdaļas vārītas olas, virsū uzlej karstu zupu un dekorē trauku ar karoti bieza skābais krējuma.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv