Liellopu gaļas gulašs

Gulašs multivārāmajā katlā izrādās maigs un sulīgs. Recepte ir ļoti vienkārša un neaizņems daudz laika.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Liellopu gaļa 500 g
  • Sīpols 1 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Ūdens 1000 ml
  • Saulespuķu eļļa 1 ĒK
  • Lauru lapa 2 gab
  • Ķiploki 2 g
  • Melnie piparu graudi  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 69 kcal
Olbaltumvielas: 5.77 g
Tauki: 4.69 g
Ogļhidrāti: 0.96 g
Pagatavošana
2 stunda. 15 min.Drukāt
  • Liellopu gaļas gulašs multikatlā - 1
    Sagatavojiet visas sastāvdaļas.
  • Liellopu gaļas gulašs multikatlā - 2
    Liellopa fileju sagriež kubiņos. Burkāni strēmelēs, sīpoli pusgredzenos. Sasmalciniet ķiplokus.
  • Iemērciet gaļu multivarkas bļodā un apcepiet to eļļā 10 minūtes. Tad pievieno sīpolus, burkānus un sautē vēl 5 minūtes.
  • Pārslēdziet multikatlā uz «Sautēšana» režīmu uz 1-2 stundām, piepildiet ar ūdeni.
  • Liellopu gaļas gulašs multikatlā - 5
    Pēc stundas pievienojiet tomātu mērci. 15 minūtes pirms gatavošanas pievienojiet garšvielas un ķiplokus. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv