Gulašs multivārāmajā katlā izrādās maigs un sulīgs. Recepte ir ļoti vienkārša un neaizņems daudz laika.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Liellopu gaļa 500 g
- Sīpols 1 gab
- Burkāns 1 gab
- Ūdens 1000 ml
- Saulespuķu eļļa 1 ĒK
- Lauru lapa 2 gab
- Ķiploki 2 g
- Melnie piparu graudi pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 69 ккал
Proteīns: 5.77 г
Tauki: 4.69 г
Ogļhidrāti: 0.96 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas.
-
Liellopa fileju sagriež kubiņos. Burkāni strēmelēs, sīpoli pusgredzenos. Sasmalciniet ķiplokus.
-
Iemērciet gaļu multivarkas bļodā un apcepiet to eļļā 10 minūtes. Tad pievieno sīpolus, burkānus un sautē vēl 5 minūtes.
-
Pārslēdziet multikatlā uz «Sautēšana» režīmu uz 1-2 stundām, piepildiet ar ūdeni.
-
Pēc stundas pievienojiet tomātu mērci. 15 minūtes pirms gatavošanas pievienojiet garšvielas un ķiplokus. Labu apetīti!