Ābolu pankūkas tiek pagatavotas ļoti ātri un vienkārši no minimālā produktu komplekta. Paņemiet nogatavojies, mīkstu un saldu ābolu, šajā gadījumā pankūkas izrādīsies ļoti garšīgas un pufīgās.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Ūdens 250 ml
- Kviešu milti 240 g
- Āboli 1 gab
- Augu eļļa 5 ĒK
- Cukurs 3 ĒK
- Sausais raugs 1 TK
- Sāls 2 g
- Cepamā soda 2 g
Uz porciju
Kalorijas: 223 ккал
Proteīns: 3.63 г
Tauki: 10.22 г
Ogļhidrāti: 29.41 г
Soļi
-
Sagatavojiet nepieciešamos produktus. Uzsildi ūdeni. Nomazgājiet ābolu. Bļodā ar raugu pievieno cukuru, 2 ēd.k. l. ūdens, samaisiet un novietojiet malā. Izsijā miltus. Pasniegšanai uzvāra zāļu tēju.
-
Miltu bļodā pievieno atlikušo ūdeni, sodu, sāli, ielej rauga maisījumu un visu kārtīgi samaisa. Tālāk pievienojiet 2 ēd.k. l. eļļu un vēlreiz samaisiet. Pārklājiet trauku ar tīru drānu un ļaujiet nostāvēties 20 minūtes.
-
Smalki sagrieziet ābolu, pievienojiet to mīklai un samaisiet. Labi uzkarsē pannu ar eļļu, apcep pankūkas no abām pusēm līdz zeltaini brūnai.
-
Pasniedz karstas ābolu pankūkas ar smaržīgu zāļu tēju.