Vienkāršas ābolu pankūkas

Ābolu pankūkas tiek pagatavotas ļoti ātri un vienkārši no minimālā produktu komplekta. Paņemiet nogatavojies, mīkstu un saldu ābolu, šajā gadījumā pankūkas izrādīsies ļoti garšīgas un pufīgās.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Ūdens 250 ml
  • Kviešu milti 240 g
  • Āboli 1 gab
  • Augu eļļa 5 ĒK
  • Cukurs 3 ĒK
  • Sausais raugs 1 TK
  • Sāls 2 g
  • Cepamā soda 2 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 223 kcal
Olbaltumvielas: 3.63 g
Tauki: 10.22 g
Ogļhidrāti: 29.41 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Sagatavojiet nepieciešamos produktus. Uzsildi ūdeni. Nomazgājiet ābolu. Bļodā ar raugu pievieno cukuru, 2 ēd.k. l. ūdens, samaisiet un novietojiet malā. Izsijā miltus. Pasniegšanai uzvāra zāļu tēju.
  • Miltu bļodā pievieno atlikušo ūdeni, sodu, sāli, ielej rauga maisījumu un visu kārtīgi samaisa. Tālāk pievienojiet 2 ēd.k. l. eļļu un vēlreiz samaisiet. Pārklājiet trauku ar tīru drānu un ļaujiet nostāvēties 20 minūtes.
  • Vienkāršas ābolu pankūkas - 3
    Smalki sagrieziet ābolu, pievienojiet to mīklai un samaisiet. Labi uzkarsē pannu ar eļļu, apcep pankūkas no abām pusēm līdz zeltaini brūnai.
  • Vienkāršas ābolu pankūkas - 4
    Pasniedz karstas ābolu pankūkas ar smaržīgu zāļu tēju.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv