Ķirbju pankūkas ir ne tikai ātri pagatavojamas, bet arī izdodas ar neticami garšīgu aromātu, kraukšķīgu garoziņu, sulīgas un maigas.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Ķirbis 300 g
- Avokado 100 g
- Olīveļļa 30 ml
- Zaļie sīpoli 2 g
- Koriandrs 30 g
- Linu milti 1 ĒK
- Sāls pēc garšas
- Saldā paprika pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 129 ккал
Proteīns: 2.63 г
Tauki: 10.73 г
Ogļhidrāti: 7.14 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Labi nomazgājiet zaļumus un avokado. Notīriet ķirbi un izņemiet visas sēklas.
-
Ķirbi sarīvē, pievieno sasmalcinātu kinzu, miltus, sāli, piparus, ķiplokus, papriku un visu kārtīgi samaisa.
-
Uz sakarsētas pannas nelielā daudzumā eļļas lej ēdamkaroti mīklas un cep pankūkas no abām pusēm zeltaini brūnas.
-
Atsevišķi ar dakšiņu saspiež avokado mīkstumu līdz viendabīgai masai, pievieno sāli, garšvielas, olīveļļu un labi samaisa.