Auzu pārslu cepumi ar šokolādes gabaliņiem

Ātra un iecienīta recepte gardiem auzu pārslu šokolādes cepumiem. Gatavošanas procesā tiek izmantotas visvienkāršākās un pieejamākās sastāvdaļas. Cepumi ir kraukšķīgi, veselīgi un diezgan apmierinoši. Tas ir ideāls papildinājums jūsu rīta kafijai vai lieliskai uzkodai visas dienas garumā.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Auzu pārslas 200 g
  • Vistas olas 2 gab
  • Cukurs 100 g
  • Milti 2 ĒK
  • Sviests 100 g
  • Kakao pulveris 3 ĒK
  • Piena šokolāde 95 g
  • Cepamais pulveris 1 TK
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 397 kcal
Olbaltumvielas: 9.15 g
Tauki: 21.04 g
Ogļhidrāti: 44.51 g
Pagatavošana
10 min.Drukāt
  • Auzu pārslu cepumi ar šokolādes gabaliņiem - 1
    Sagatavo vēlamās sastāvdaļas un ērti izkārto uz galda.
  • Auzu pārslu cepumi ar šokolādes gabaliņiem - 2
    Ievietojiet auzu pārslas, miltus, mīkstu sviestu, olas, cukuru un cepamo pulveri ērtā dziļā bļodā.
  • Visu samaisa līdz gludai.
  • Auzu pārslu cepumi ar šokolādes gabaliņiem - 4
    Pievienojiet kakao un vēlreiz samaisiet.
  • Auzu pārslu cepumi ar šokolādes gabaliņiem - 5
    Cepešpannu izklāj ar cepampapīru. Virsū liek savus cepumus, bet uz tiem — šokolādes šķēles.
  • Auzu pārslu cepumi ar šokolādes gabaliņiem - 6
    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Cepiet cepumus 10 minūtes.

Padoms!
Pēc cepeškrāsns izslēgšanas cepumiem vajadzētu vēl nedaudz apgulties.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv