Griķu biezeņa zupa

Viegla, pēc struktūras smalka, ļoti sātīga un pikanta griķu zupa-biezenis. Diētisks, veselīgs ēdiens pusdienām vai vakariņām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Gaļas buljons 700 ml
  • Griķi 200 g
  • Ūdens 400 ml
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 54 kcal
Olbaltumvielas: 2.26 g
Tauki: 0.62 g
Ogļhidrāti: 9.55 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Griķu biezeņa zupa - 1
    Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Gaļas buljonu sagatavo iepriekš.
  • Griķu biezeņa zupa - 2
    Griķus vāra ūdenī 15 minūtes, līdz iegūta griķu biezputra.
  • Blendera traukā ielej gaļas buljonu, pievieno griķu putru un kārtīgi samaisa.
  • Bļodas saturu sakuļ 2 minūtes, līdz iegūta viendabīga masa.
  • Lej biezeņa zupu bļodiņās un pasniedz.
  • Griķu biezeņa zupa
    Pirms pasniegšanas zupu dekorē ar svaigiem zaļumiem!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv