Viegla, pēc struktūras smalka, ļoti sātīga un pikanta griķu zupa-biezenis. Diētisks, veselīgs ēdiens pusdienām vai vakariņām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Gaļas buljons 700 ml
- Griķi 200 g
- Ūdens 400 ml
Uz porciju
Kalorijas: 54 ккал
Proteīns: 2.26 г
Tauki: 0.62 г
Ogļhidrāti: 9.55 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Gaļas buljonu sagatavo iepriekš.
-
Griķus vāra ūdenī 15 minūtes, līdz iegūta griķu biezputra.
-
Blendera traukā ielej gaļas buljonu, pievieno griķu putru un kārtīgi samaisa.
-
Bļodas saturu sakuļ 2 minūtes, līdz iegūta viendabīga masa.
-
Lej biezeņa zupu bļodiņās un pasniedz.
-
Pirms pasniegšanas zupu dekorē ar svaigiem zaļumiem!