Pankūkas pēc šīs receptes ir sulīgas, ļoti garšīgas un arī neprātīgi skaistas un saulainas!
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Ķirbis 800 g
- Vistas olas 2 gab
- Kefīrs 150 g
- Kviešu milti 150 g
- Cepamais pulveris 15 g
- Cukurs 30 g
- Augu eļļa 30 g
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 105 ккал
Proteīns: 3.33 г
Tauki: 3.91 г
Ogļhidrāti: 15.78 г
Soļi
-
Iepriekš sagatavojiet visas pankūkām nepieciešamās sastāvdaļas.
-
Sasmalciniet ķirbi ar rīvi vai virtuves nazi. Tad sajauc kopā ar olām. Pēc garšas pievienojiet sāli.
-
Pievieno cukuru, miltus, cepamo pulveri un vēlreiz kārtīgi samaisa.
-
Uzkarsē pannu un ielej eļļu, pēc tam ar karoti liek mīklu pannā. Cep pankūkas līdz zeltaini brūnai.
-
Pasniedziet ķirbju pankūkas karstas, vispirms pārkaisiet ar pūdercukuru.
Padoms!
Lai pankūkas būtu veselīgākas, nomainiet cukuru ar saldinātāju vai medu.