Garšīgās kefīra un ābolu pankūkas

Tā vietā, lai radītu jaunus brokastu ēdienus, var uzlabot vecos — piemēram, pagatavot ābolu pankūkas uz kefīra.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Āboli 2 gab
  • Kefīrs 250 ml
  • Sāls 5 g
  • Sausais raugs 4 g
  • Kviešu milti 8 ĒK
  • Cukurs 7 TK
  • Augu eļļa 3 ĒK
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 160 kcal
Olbaltumvielas: 3.01 g
Tauki: 5.99 g
Ogļhidrāti: 23.51 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Garšīgās kefīra un ābolu pankūkas - 1
    Ielej kefīru dziļā bļodā, pievieno cukuru, raugu, miltus un visu kārtīgi samaisa. Pēc tam atstājiet mīklu uz 15 minūtēm «atpūsties».
  • Ābolus sarīvē un pārkaisa ar cukuru. Gatavajai mīklai pievieno rīvētu ābolu. Visu vēlreiz samaisa.
  • Apcep pankūkas no abām pusēm līdz tām kļūst zeltainas.

Pasniedziet pankūkas brokastīs ar tēju un iecienītāko ievārījumu vai skābo krējumu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv