Tā vietā, lai radītu jaunus brokastu ēdienus, var uzlabot vecos — piemēram, pagatavot ābolu pankūkas uz kefīra.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Āboli 2 gab
- Kefīrs 250 ml
- Sāls 5 g
- Sausais raugs 4 g
- Kviešu milti 8 ĒK
- Cukurs 7 TK
- Augu eļļa 3 ĒK
Uz porciju
Kalorijas: 160 ккал
Proteīns: 3.01 г
Tauki: 5.99 г
Ogļhidrāti: 23.51 г
Soļi
-
Ielej kefīru dziļā bļodā, pievieno cukuru, raugu, miltus un visu kārtīgi samaisa. Pēc tam atstājiet mīklu uz 15 minūtēm «atpūsties».
-
Ābolus sarīvē un pārkaisa ar cukuru. Gatavajai mīklai pievieno rīvētu ābolu. Visu vēlreiz samaisa.
-
Apcep pankūkas no abām pusēm līdz tām kļūst zeltainas.
Pasniedziet pankūkas brokastīs ar tēju un iecienītāko ievārījumu vai skābo krējumu.