Biešu smūtijs, pagatavots pēc mūsu receptes, izrādās ļoti garšīgs un gaišs. Kokteilis piepilda organismu ar enerģiju un satur arī daudz antioksidantu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Ūdens 200 ml
- Medus 1 TK
- Burkāns 1 gab
- Bietes 1 gab
- Pētersīļi pēc izvēles
Uz porciju
Kalorijas: 26 ккал
Proteīns: 0.72 г
Tauki: 0.05 г
Ogļhidrāti: 5.45 г
Soļi
-
Nomazgājiet burkānus un bietes, nosusiniet ar papīra dvieļiem un nomizojiet. Sagatavojiet blenderi.
-
Bietes un burkānus sagriež mazos gabaliņos.
-
Pievienojiet dārzeņus blendera traukā un ielejiet ūdeni. Lielā ātrumā saputojiet saturu līdz viendabīgai masai. Tas aizņems aptuveni 1-2 minūtes.
-
Pievienojiet medu un vēlreiz samaisiet.
-
Gatavo smūtiju pasniedz skaistās glāzēs, dekorējot ar pētersīļu vai diļļu zariņu.
Padoms!
Smūtijs būs mazāk kaloriju, ja medus vietā pievienosi šķipsniņu stēvijas.