Gaspačo ar tomātu sulu

Sākotnēji gaspačo bija zupa nabadzīgajiem un sastāvēja no olīveļļas ar ķiplokiem un maizi. Nākotnē šī zupa ir kļuvusi par lielu skaitu dažādu iespēju. Viens no tiem ir gaspačo ar tomātu sulu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Tomāti 160 g
  • Bulgāru pipari 150 g
  • Gurķi 100 g
  • Zaļie sīpoli 10 g
  • Svaigi zaļumi 10 g
  • Ķiploki 1 gab
  • Tomātu sula 190 g
  • Olīveļļa 30 ml
  • Sāls  pēc garšas
  • Garšvielas  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 65 kcal
Olbaltumvielas: 0.99 g
Tauki: 4.79 g
Ogļhidrāti: 4.18 g
Pagatavošana
25 min.Drukāt
  • Gaspačo ar tomātu sulu - 1
    Sagatavo nepieciešamo sastāvdaļu daudzumu. Nomazgājiet zaļumus un dārzeņus.
  • Gaspačo ar tomātu sulu - 2
    Tomātus aplej ar verdošu ūdeni un ļauj nostāvēties. Pēc tam nomizojiet tos.
  • Gaspačo ar tomātu sulu - 3
    Piparus un nomizotus tomātus sagriež nelielos kubiņos.
  • Gaspačo ar tomātu sulu - 4
    Smalki sagrieziet zaļumus un sīpolus. Sadaliet ķiploku daiviņas četrās daļās.
  • Gaspačo ar tomātu sulu - 5
    Sagrieztos dārzeņus un garšaugus liec dziļā bļodā un visu sasmalcina ar blenderi.
  • Gaspačo ar tomātu sulu - 6
    Sagatavotajā maisījumā ielej tomātu sulu. Gurķus nomizo, sagriež mazos kubiņos un pievieno gatavajai zupai. Sāls pēc garšas un pēc vajadzības pievieno garšvielas. Virsū uzber smalki sagrieztus pētersīļus.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv