Smūtijs ir patīkams biezs dzēriens, ko gatavo no blenderī saputotiem dārzeņiem, ogām vai augļiem. Tās sagatavošanai ir daudz iespēju. Jūs varat pagatavot dzērienu ar ūdeni, pienu vai jogurtu. Šī recepte apvieno saldskābo dzērveņu sīrupu ar saldo ābolu sulu, banānu, dabīgo jogurtu un kanēli.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Dzērveņu sīrups 200 ml
- Ābolu sula 200 ml
- Banāns 2 gab
- Jogurts 2% tauku 5 ĒK
- Malts kanēlis pēc garšas
- Dzērvenes ogas pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 118 ккал
Proteīns: 1.19 г
Tauki: 0.54 г
Ogļhidrāti: 27.69 г
Soļi
-
Nomizo banānus. Nomazgājiet dzērvenes, noņemiet lapas un zarus. Sagatavojiet blenderi.
-
Sagrieziet banānus vidējās šķēlēs. Dziļā bļodā ielej ābolu sulu un dzērveņu sīrupu. Pievienojiet tiem banānus un labi sakuliet līdz viendabīgai masai.
-
Iegūtajai masai pievieno jogurtu un maltu kanēli. Vēlreiz visu kārtīgi sakuļ.
-
Lej dzērveņu un banānu smūtijus skaistās glāzēs, dekorē ar svaigām ogām.