Auzu pārslu cepumi ar āboliem, kanēli un rozīnēm

Auzu pārslu cepumi ar āboliem, kanēli un rozīnēm ir mēreni saldi, smaržīgi un ļoti maigi. Deserts ir ērti paņemt līdzi uz darbu, ceļojumā vai iedot bērnu uz skolu. Noteikti pagatavojiet šos gardos un neticami veselīgos cepumus. Palutiniet sevi un savus mīļos.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Auzu pārslas 120 g
  • Milti 120 g
  • Olas 1 gab
  • Sviests 60 g
  • Rozīnes 30 g
  • Valrieksti 90 g
  • Āboli 1 gab
  • Malts kanēlis 1 TK
  • Cepamā soda 6 g
  • Cukurs 60 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 298 kcal
Olbaltumvielas: 6.5 g
Tauki: 15.13 g
Ogļhidrāti: 34.19 g
Pagatavošana
35 min.Drukāt
  • Auzu pārslu cepumi ar āboliem, kanēli un rozīnēm - 1
    Nomazgājiet un nomizojiet ābolus. Noskalo rozīnes un nosusina uz papīra dvieļa. Izsijājiet miltus, pārbaudiet, vai auzu pārslās nav piemaisījumu, un noņemiet tos.
  • Sajauc sviestu ar cukuru un saputo. Pievieno olu, miltus, sodu un kanēli. Samaisiet.
  • Auzu pārslu cepumi ar āboliem, kanēli un rozīnēm - 3
    Ielieciet auzu pārslas bļodā kopā ar mīklu. Tad pievieno rozīnes, riekstus un ābolu. Samaisiet.
  • Auzu pārslu cepumi ar āboliem, kanēli un rozīnēm - 4
    Veido cepumus, liek uz cepešpannas ar pergamentu un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes līdz skaistai brūnai krāsai.
  • Auzu pārslu cepumi ar āboliem, kanēli un rozīnēm - 5
    Cepumus liek bļodā un pasniedz ar tēju vai citiem dzērieniem. Dekorē ar granātābolu sēklām, ogām. Ielieciet sauju rozīņu.

Padoms!
Šajā receptē cukura vietā varat izmantot medu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv