Smūtijs ar auzu pārslām un kefīru

Auzu smūtijs — universāls kokteilis, ko var baudīt brokastu vai pusdienu vietā. Barības vielu līdzsvara dēļ auzu smūtijs tiek izmantots dažādās diētās. Svara zudums ir saistīts ar auzu pārslās esošajiem kompleksajiem ogļhidrātiem, kas lēnām uzsūcas, vienlaikus saglabājot sāta sajūtu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +1
  • Auzu pārslas 40 g
  • Āboli 1 gab
  • Kefīrs 200 ml
  • Medus 1 TK
  • Kanēlis  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 80 kcal
Olbaltumvielas: 2.36 g
Tauki: 1.99 g
Ogļhidrāti: 12.67 g
Pagatavošana
10 min.Drukāt
  • Smūtijs ar auzu pārslām un kefīru - 1
    Auzu pārslu pārlej ar kefīru 5 minūtes. Izņemiet no ābola serdi un sēklas.
  • Ābolu sagriež mazos gabaliņos.
  • Smūtijs ar auzu pārslām un kefīru - 3
    Sagrieztu ābolu, pārslas liek blenderī un pārlej ar kefīru. Pievieno medu. Sakuļ visas sastāvdaļas ar lielāko ātrumu līdz viendabīgai masai. Gatavo dzērienu ielej glāzē un atstāj uz 5 minūtēm, lai tas ievilktos.

Pirms pasniegšanas smūtijam pievieno šķipsniņu kanēļa.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv