Aveņu smūtijs ar kokosriekstu pienu

Kokosriekstu piens lieliski sader ar augļiem un ogām, tāpēc uz tā bāzes var pagatavot gardu un veselīgu smūtiju.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Kokosriekstu piens 200 ml
  • Avenes 90 g
  • Banāns 1 gab
  • Mango 50 g
  • Medus 1 TK
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 144 kcal
Olbaltumvielas: 1.58 g
Tauki: 10.54 g
Ogļhidrāti: 10.88 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas nepieciešamās sastāvdaļas. Ja ogas ir saldētas, tās jāatkausē.
  • Banānu un mango nomizo un sagriež mazos kubiņos.
  • Visus augļus liek blendera traukā, pievieno medu un visu sakuļ līdz viendabīgai masai.
  • Kad masa kļūst viendabīga, ielej kokosriekstu pienu un vēlreiz samaisa.

Gatavo smūtiju lej glāzē un dekorē ar ogām.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv