Pankūkas no kabači, pievienojot desu, ir garšīgas un sulīgas. Šīs pankūkas noteikti iepriecinās gan pieaugušos, gan bērnus.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabači 300 g
- Olas 2 gab
- Kviešu milti 4 ĒK
- Sāls 4 g
- Desa 100 g
- Augu eļļa 3 ĒK
Uz porciju
Kalorijas: 182 ккал
Proteīns: 5.66 г
Tauki: 12.17 г
Ogļhidrāti: 12.53 г
Soļi
-
Sagatavojiet lielu kabači, olas, desu, miltus un nepieciešamās garšvielas.
-
Kabačus sarīvē uz rupjās rīves. Sāls un atstāj uz 5 minūtēm (izspiediet sulu).
-
Kabaču masai pievieno olas, miltus, nepieciešamo sāls daudzumu un samaisa.
-
Desu smalki sagriež un pievieno mīklai. Kabači mīklu ar karoti liek sakarsētā pannā ar eļļu un uz vidējas uguns apcep no abām pusēm līdz zeltaini brūnai.
-
Kabaču pankūkas skaisti izkārto uz šķīvja kumelītes formā. Traukā pievienojiet zaļumu zariņus. Pasniedz ar skābo krējumu.