No kausēta siera var pagatavot lieliskas zupas. Tie ir īpaši labi ar zivīm — viegli, smaržīgi un tajā pašā laikā apmierinoši.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Zivju konservi 2 gab
- Kausēts siers 2 gab
- Kartupelis 4 gab
- Sīpols 1 gab
- Burkāns 1 gab
- Sāls pēc garšas
- Pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 108 ккал
Proteīns: 10.16 г
Tauki: 2.31 г
Ogļhidrāti: 12.56 г
Soļi
-
Ielejiet ūdeni katliņā (2 litri) un uzlieciet uguni. Pēc vārīšanās pievieno 2 bundžas konservu kopā ar šķidrumu, kā arī sieru, sāli un piparus. Ik pa laikam samaisiet, līdz siers izkusis. Tālāk apcep dārzeņus augu eļļā.
-
Pēc siera izšķīdināšanas pievieno apceptos dārzeņus un sakapātus kartupeļus. Vāra uz vidējas uguns vēl 15 minūtes, līdz gatavs.
-
Pasniedziet gatavo zupu ar iecienītākajiem garšaugiem.