Cepts lasis filejas ar kartupeļiem

Laša fileja multivārāmajā katlā — diētisks ēdiens, kas saglabā visus vitamīnus un derīgās īpašības. Zivju gaļa ir ļoti maiga un liesa.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Laša fileja 300 g
  • Kartupeļi 4 gab
  • Ķiršu tomāti 10 gab
  • Baltvīns 90 ml
  • Eļļa 2 ĒK
  • Sāls  pēc garšas
  • Dilles  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
  • Puscitrona sula  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 134 kcal
Olbaltumvielas: 5.17 g
Tauki: 7.13 g
Ogļhidrāti: 12.22 g
Pagatavošana
35 min.Drukāt
  • Nomazgātus un nosusinātus laša filejas gabaliņus apslakiet ar citrona sulu, ierīvējiet ar pipariem, sāli un dillēm.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 15 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu, ielieciet šķēlēs sagrieztus kartupeļus, uzberiet sāli. Cepiet apmēram 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz kļūs zeltaini.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «BAKE» programmu. Ar taustiņu «TEMPERATURE» noregulējiet 150 °C. Pēc tam ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 20 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Uz kartupeļiem uzlieciet lasi un ķiršu tomātus. Visu pārlejiet ar baltvīnu un aizveriet vāku.

Tas ir interesanti!
Sarkanā laša ikri tiek izmantoti kosmētikā. Tas satur kolagēnu, kas nepieciešams ādas svaigumam un elastībai.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv