Smaržīga siera zupa maizē

Smaržīga siera zupa maizē ir neparasta recepte, kas pārsteigs ikvienu, kam to pagatavosiet.

Sastāvdaļas
Porcijas: +9
  • Baltmaize 1 gab
  • Vistas fileja 300 g
  • Burkāns 1 gab
  • Puravi 1 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Kartupelis 4 gab
  • Krēmsiers 300 g
  • Ūdens 700 ml
  • Pētersīļi 50 g
  • Timiāns 15 g
  • Muskatrieksts 3 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Augu eļļa  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 126 kcal
Olbaltumvielas: 8.47 g
Tauki: 4.31 g
Ogļhidrāti: 13.21 g
Pagatavošana
1 stunda. 40 min.Drukāt
  • Smaržīga siera zupa maizē - 1
    Sagatavo visas zupas sastāvdaļas.
  • Kartupeļus un filejas sagriež vidējos kubiņos. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Puravus sagriež gredzenos. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Nogrieziet maizes augšdaļu un noņemiet mīksto daļu.
  • Smaržīga siera zupa maizē - 3
    Pannā ielej eļļu. Uzkarsē uz vidējas uguns. Ielieciet burkānus, sīpolus, puravi un garšvielas. Sautē dārzeņus, līdz tie mīksti.
  • Smaržīga siera zupa maizē - 4
    Piepildiet vistas fileju ar ūdeni un uzvāriet. Noņemiet putas un pievienojiet kartupeļus. Vāra uz lēnas uguns zem vāka 30 minūtes.
  • Smaržīga siera zupa maizē - 5
    Pievienojiet buljonam apceptos dārzeņus. Vāra uz lēnas uguns vēl 10 minūtes zem vāka. Pievienojiet krējuma sieru un samaisiet, līdz tas izšķīst.
  • Smaržīga siera zupa maizē - 6
    Uzlieciet uz cepešpannas maizes plāksni ar vāku un nosūtiet uz cepeškrāsni 10 minūtes 200 grādos.
  • Smaržīga siera zupa maizē - 7
    Pasniedziet zupu ar grauzdiņiem un svaigiem garšaugiem.

Padoms!
Cepšanai izmantojiet olīveļļu. Tas labi saglabā savas īpašības augstā temperatūrā.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv