Smaržīga siera zupa maizē ir neparasta recepte, kas pārsteigs ikvienu, kam to pagatavosiet.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Baltmaize 1 gab
- Vistas fileja 300 g
- Burkāns 1 gab
- Puravi 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Kartupelis 4 gab
- Krēmsiers 300 g
- Ūdens 700 ml
- Pētersīļi 50 g
- Timiāns 15 g
- Muskatrieksts 3 g
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
- Augu eļļa pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 126 ккал
Proteīns: 8.47 г
Tauki: 4.31 г
Ogļhidrāti: 13.21 г
Soļi
-
Sagatavo visas zupas sastāvdaļas.
-
Kartupeļus un filejas sagriež vidējos kubiņos. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Puravus sagriež gredzenos. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Nogrieziet maizes augšdaļu un noņemiet mīksto daļu.
-
Pannā ielej eļļu. Uzkarsē uz vidējas uguns. Ielieciet burkānus, sīpolus, puravi un garšvielas. Sautē dārzeņus, līdz tie mīksti.
-
Piepildiet vistas fileju ar ūdeni un uzvāriet. Noņemiet putas un pievienojiet kartupeļus. Vāra uz lēnas uguns zem vāka 30 minūtes.
-
Pievienojiet buljonam apceptos dārzeņus. Vāra uz lēnas uguns vēl 10 minūtes zem vāka. Pievienojiet krējuma sieru un samaisiet, līdz tas izšķīst.
-
Uzlieciet uz cepešpannas maizes plāksni ar vāku un nosūtiet uz cepeškrāsni 10 minūtes 200 grādos.
-
Pasniedziet zupu ar grauzdiņiem un svaigiem garšaugiem.
Padoms!
Cepšanai izmantojiet olīveļļu. Tas labi saglabā savas īpašības augstā temperatūrā.