Ķirbju cienītājiem un tiem, kam tas negaršo, ļoti iesaku pagatavot ķirbju zupu ar kausētā siera piedevu. Ēdiens izrādās pārsteidzoši garšīgs un maigs.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Ķirbis 500 g
- Kausēts siers 1 gab
- Biezpiena siers 100 g
- Grauzdiņš pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 84 ккал
Proteīns: 6.29 г
Tauki: 6.16 г
Ogļhidrāti: 8.72 г
Soļi
-
Ķirbi sagrieziet kubiņos un vāriet uz lēnas uguns.
-
Pievieno kubiņos sagrieztu kausēto sieru, samaisa, lai izšķīst. Tālāk pievienojiet biezpienu siers un vāriet, līdz ķirbis ir gatavs. Ar blenderi sakuļ zupu viendabīgā masā un pievieno grauzdiņus.