Vistas krēmzupa ar šampinjoniem

Vistas biezeņzupa ar sēnēm ir ļoti gards pirmais ēdiens jebkurai ģimenes pusdienām vai vakariņām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Olas 2 gab
  • Baltmaize 40 g
  • Vistas buljons 750 ml
  • Sēnes 100 g
  • Pētersīļi 10 g
  • Sviests 30 g
  • Vistas fileja 500 g
  • Saldais krējums 130 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Malts muskatrieksts  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 142 kcal
Olbaltumvielas: 11.35 g
Tauki: 5.44 g
Ogļhidrāti: 11.13 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Maizi izmērcē, lej katlā pusi vistas buljona, pievieno maizi un uzvāra.
  • Sēnes un pētersīļus sakapā.
  • Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas filejas gabaliņus.
  • Pannā pievieno sēnes, uzlej atlikušo vistas buljonu un vāra 10 minūtes.
  • Gaļu, sēnes, maizi ar buljonu, pētersīļus, vārītos olu dzeltenumus sakuļ ar blenderi.
  • Lej katlā un pievieno saldo krējumu.
  • Katlā pievieno sāli, piparus, maltu muskatriekstu, samaisa.

Gatavo biezeņzupa ar sēnēm un vistu lej bļodiņās, dekorē ar zaļumiem un pasniedz ar skābo krējumu un kraukšķīgiem grauzdiņiem.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv