Zivju kotletes no asaris un līdakas

Iesakām pagatavot zivju kotletes no asariem un līdakām. Šāds divu zivju «tandēms» padarīs ēdienu maigu un garšīgu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +10
  • Līdakas fileja 500 g
  • Asaris fileja 500 g
  • Vistas olas 1 gab
  • Garšvielas zivīm 1 TK
  • Rīvmaizes  pēc garšas
  • Sāls 4 g
  • Malti melnie pipari 4 g
  • Augu eļļa — pēc garšas  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 87 kcal
Olbaltumvielas: 16.83 g
Tauki: 1.87 g
Ogļhidrāti: 0.27 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Zivju kotletes no asaris un līdakas - 1
    Notīriet zivis no kauliem un plēvēm, noskalojiet ar aukstu ūdeni un nosusiniet ar papīra dvieļiem. Sagatavojiet pārējās sastāvdaļas.
  • Zivju kotletes no asaris un līdakas - 2
    Asaris un līdakas fileju izlaiž blenderī vai caur gaļasmašīnu. Tātad līdakas ietvertie kauli ir pilnībā sasmalcina.
  • Zivju kotletes no asaris un līdakas - 3
    Ielieciet malto zivi dziļā bļodā. Pievieno vistas olu, zivju garšvielas, sāli, maltus melnos piparus un ēdamkaroti rīvmaizes. Visu kārtīgi samaisa.
  • Zivju kotletes no asaris un līdakas - 4
    No maltās gaļas pagatavo 100 g smagas kotletes. Vajadzētu izveidot apmēram 10 gabalus. Apviļā tos no visām pusēm rīvmaizē.
  • Zivju kotletes no asaris un līdakas - 5
    Pannā uzkarsē augu eļļu. Cepiet kotletes uz vidējas uguns 5-7 minūtes no katras puses.
  • Zivju kotletes no asaris un līdakas - 6
    Ēdiens ir gatavs! Pasniedziet kotletes ar garnīru pēc jūsu gaumes.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv