Iesakām pagatavot zivju kotletes no asariem un līdakām. Šāds divu zivju «tandēms» padarīs ēdienu maigu un garšīgu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Līdakas fileja 500 g
- Asaris fileja 500 g
- Vistas olas 1 gab
- Garšvielas zivīm 1 TK
- Rīvmaizes pēc garšas
- Sāls 4 g
- Malti melnie pipari 4 g
- Augu eļļa — pēc garšas pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 87 ккал
Proteīns: 16.83 г
Tauki: 1.87 г
Ogļhidrāti: 0.27 г
Soļi
-
Notīriet zivis no kauliem un plēvēm, noskalojiet ar aukstu ūdeni un nosusiniet ar papīra dvieļiem. Sagatavojiet pārējās sastāvdaļas.
-
Asaris un līdakas fileju izlaiž blenderī vai caur gaļasmašīnu. Tātad līdakas ietvertie kauli ir pilnībā sasmalcina.
-
Ielieciet malto zivi dziļā bļodā. Pievieno vistas olu, zivju garšvielas, sāli, maltus melnos piparus un ēdamkaroti rīvmaizes. Visu kārtīgi samaisa.
-
No maltās gaļas pagatavo 100 g smagas kotletes. Vajadzētu izveidot apmēram 10 gabalus. Apviļā tos no visām pusēm rīvmaizē.
-
Pannā uzkarsē augu eļļu. Cepiet kotletes uz vidējas uguns 5-7 minūtes no katras puses.
-
Ēdiens ir gatavs! Pasniedziet kotletes ar garnīru pēc jūsu gaumes.